5 Veje til mere energi i denne mørke tid.

Bum! så kom vinteren tilbage. Sne og kulde er igen noget vi skal forholde os til. Måske elsker du sne og kulde og synes at det har varet alt for længe inden det blev vinter. Eller måske er du af os, der hæver skulderen, pakker kroppen ( og sindet) ind i varmt tøj og drømmer om sol og varme. Uanset hvordan du har det med vinter, så er her 5 ( gennemprøvet) måder at hæve din energi på.

1: Stræk kroppen godt igennem. Når det er koldt og mørkt udenfor, så har vi en tendens til at trække os sammen. Når vi strækker kroppen godt igennem ( gerne flere gange dagligt) øger vi blodgennemstrømningen og energien hæves. Vi mærker at vi lever. Energien kan igen flyde frit i kroppen.

2: Gå en tur. Når det er mørkt når vi går hjemmefra om morgenen og mørkt når vi kommer hjem igen, er det som at nat og dag flyder ud i et. Det er en rigtig god energibooster at komme ud i dagslyset hver dag. Gå en lille tur, eller bare nyd 5 min ved et åbent vindue.

3: Er dagen trist og grå? så pynt dagen med farver. Brug farver i både tøj, mad og boligindretning. Få flere tips hos Mindful Styling, der har valgt at vige januar måned til vinterdepressions buster. Rebekaah Leve deler også tips ud på sin facebookside.

4: Lyt til blid musik – eller hård rock! Det vigtigste er at det er noget musik der fylder dig med glæde og energi. Du kan evt tage en dans i stuen.

5: Find glæden i hverdagen. Sørg for at du hver dag har noget at glæde dig til. Det kan være tid til at læse i en god bog, se film, mødes med gode venner, coffee break på yndlingscafe eller noget helt helt andet.

 

Dette indlæg blev udgivet i Liv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til 5 Veje til mere energi i denne mørke tid.

  1. Davids engle skriver:

    Ja det er gode råd, Maria. Og så skal vi bare huske på, at foråret og lyset trods alt er lige rundt om hjørnet. Fuglene har godt nok gravet mine forårsløg op af altankassen; nu havde jeg ellers for én gang skyld lagt dem i jorden inden frosten. Men så må jeg jo ind i Botanisk Have og købe nogle nye; og det er jo bare om nogle få uger:-)
    Knus til dig og dine, søde Maria….
    Kate